UYARI
Bu Website Yetişkinlere Yönelik İçerikler Barındırabilir
Olası İçerikler:
- Az Sıklıkta Çıplaklık veya Cinsel İçerik
- Sadece Yetişkinlere Özel Cinsel İçerik
- Sık Çıplaklık veya Cinsel İçerik
Sitemiz, yetişkin içerikli oyunlar da barındırmaktadır. T.C.K 226. maddesi gereğince bazı oyunlara 18 yaşından küçüklerin erişimi yasaktır. Oyunlardaki tüm cinsel eylemler rızaya dayalıdır ve tüm karakterler 18 yaş üzerindedir.
Devam etmek istiyorsanız lütfen yaşınızı doğrulayın.
Alpha Omega Genel Tartışma Konusu
Alpha Omega oyununun genel tartışma konusudur. Eğer söz konusu olan tartışma içeriğinizin kendi başına konu oluşturmaya yeterli olmadığını düşünüyorsanız bu konu üzerinden tartışabilirsiniz.
Yorumlar
Mod varmı ona göre alacam
Mümkünse şu oyunları modlu ve yazı tipi boyutunu ayarlayabileceğimiz şekilde çevirin. Koca koca ekranı kaplayan yazılardan hoşlanmıyorum. Artık modsuz oyun oynayamaz oldum zaten vaktimiz kısıtlı onun için en kısa yoldan tüm sahneleri açmak istiyoruz. Emeğinize saygım sonsuz burada para verip çevirisini alıyorsak bu modlu olmalı diye düşünüyorum. Çünkü inanın bana çoğu kez burada modu olmağı için ingilizcesini f95zone'dan indirip oynuyorum hem modlu olmuş oluyor hemde bedava. Dikkate alırsanız sevinirim.
Oyundan atıp duruyor sürekli başka yaşayan var mi bunu?
Oyundan sürekli atıp duruyor boşu boşuna 300 coin veriyoruz
Hocam oyundan atıp duruyor düzeltin şu hatayı
Şu oyundan atmayi düzeltin artik. Bide şu ipucu kısmını da çevirin bi zahmet ya madem mod yok.
Merhaba güzel oyun ama fazla ilermiyorum 'cihazim da kayanakli mi oyunda mi sorun var'coin iadesi olmuyor demi
300 coin boşa gitti duzelttiklerinde birdaha coinle satılır artik
İndirme sonrası dosyaya erişilemedi hatası veriyor.