UYARI
Bu Website Yetişkinlere Yönelik İçerikler Barındırabilir
Olası İçerikler:
- Az Sıklıkta Çıplaklık veya Cinsel İçerik
- Sadece Yetişkinlere Özel Cinsel İçerik
- Sık Çıplaklık veya Cinsel İçerik
Sitemiz, yetişkin içerikli oyunlar da barındırmaktadır. T.C.K 226. maddesi gereğince bazı oyunlara 18 yaşından küçüklerin erişimi yasaktır. Oyunlardaki tüm cinsel eylemler rızaya dayalıdır ve tüm karakterler 18 yaş üzerindedir.
Devam etmek istiyorsanız lütfen yaşınızı doğrulayın.
Being A DIK Genel Tartışma Konusu
Being A DIK oyununun genel tartışma konusudur. Eğer söz konusu olan tartışma içeriğinizin kendi başına konu oluşturmaya yeterli olmadığını düşünüyorsanız bu konu üzerinden tartışabilirsiniz.
Yorumlar
Being a dik S3B2'ye geçeceğim ancak transfer dosyasının hangisi olduğunu bulamıyorum. Tam olarak ismi ne bu dosyanın. Kendi savelerimi belirtilen yere attığımda oyun içinde bu saveleri çalıştıramıyorum. Önceki oyundaki hangi isimdeki dosyayı nereye atmam gerekiyor tam olarak açıklayabilir misiniz? Kaç senelik üyeyim şu son sürümü bir türlü oynayamadım kendi savemle
Being a dik te s2b8 oynayamiyorum nedenini bilen var mı sona gelince oyundan atiyor
Ara dönemden sonra sitede direk 3. sezon 3. bölüm var ? 3.sezon 1 ve 2 bölüm yokmu ? yoksa 3.bölüm indersek onlarımı içeriyor ?
oyunun son güncellemesini indirdim lütfen ne yapmam gerektiğini mala anlatır gibi anlatır mısınız Paradigma ne ?
Being a dik bütün sezonları oynamak için hangi sürümü yüklemem lazım