Türkçe Lider İnteraktif Hikaye ve Oyun Platformu

Ücretsiz olarak üye ol, üyeliğini iptal etmek istersen istediğin zaman iptal et.

RWAZONE oyun dünyasına girmeye hazır mısınız? Üye olmak ya da hesabınıza tekrar ulaşmak için tek yapmanız gereken e-posta adresinizi girmek.

Arabanı sür soğuk Aralıkta
Toplu satın alım yapabilmen için bir alışveriş sepeti yaptık.
Sepetin
Bildirimleri Kapat

UYARI

Bu Website Yetişkinlere Yönelik İçerikler Barındırabilir

Olası İçerikler:

• Az Sıklıkta Çıplaklık veya Cinsel İçerik
  • Sadece Yetişkinlere Özel Cinsel İçerik
  • Sık Çıplaklık veya Cinsel İçerik

Sitemiz, yetişkin içerikli oyunlar da barındırmaktadır. T.C.K 226. maddesi gereğince bazı oyunlara 18 yaşından küçüklerin erişimi yasaktır. Oyunlardaki tüm cinsel eylemler rızaya dayalıdır ve tüm karakterler 18 yaş üzerindedir.

Devam etmek istiyorsanız lütfen yaşınızı doğrulayın.

Bu websiteyi kullanabilmek için gereken yasal sınırlar altındasınız. Sayfadan çıkış yapılacak.

Good Girl Gone Bad Genel Tartışma Konusu

Good Girl Gone Bad oyununun genel tartışma konusudur. Eğer söz konusu olan tartışma içeriğinizin kendi başına konu oluşturmaya yeterli olmadığını düşünüyorsanız bu konu üzerinden tartışabilirsiniz.

Yorumlar

açılmyor ki hata veriyor pc

Yapımcı aynı yapımcı. Our Red String çok uzun ve harika bir oyun. Ancak uzun süredir güncelleme gelmiyor. Bu kadar büyük çaplı bir oyuna güncelleme gelmemesi üzüyor. Rwa ekibi umarım güncelleme yaparsınız.

Admin sen adamsın 2d milf oyunları gelsin bol bol cansınız elinize sağlık

Oyun devam serisi mi? 1. oyundan ne farkı var?

Oynadığım en güzel kadın başrol oyunlarından biri. Bitmemesi için dua ediyorum şu an.

Oyun bende başlar başlamaz kapanıyor neden olabilir fikri olan var mı?

Yok kardeşim yok açılmıyor oyun açılmıyor Ne yaptım ne ettim bütün yolları denedim oyuna giriyorsun dosyalara izin ver diyorsun siyah ekranda kalıyor eski bir sürüm muhabbeti falan var Ondan dolayı açılmıyor bence en kısa zamanda düzeltilmesini isterdim

@fortis36 6-7 dakika bekledim sonra ekrana bastım açıldı

oyun açılış ekranında kapanıyor

Bu oyunu seviyorum çok farklı sonları var güzel ama oyun içinde hata var araba alma sahnesinde hata veriyo düzeltilmesi lazım

Yorum Sayısı: 18 | 1-10 Gösteriliyor