UYARI
Bu Website Yetişkinlere Yönelik İçerikler Barındırabilir
Olası İçerikler:
- Az Sıklıkta Çıplaklık veya Cinsel İçerik
- Sadece Yetişkinlere Özel Cinsel İçerik
- Sık Çıplaklık veya Cinsel İçerik
Sitemiz, yetişkin içerikli oyunlar da barındırmaktadır. T.C.K 226. maddesi gereğince bazı oyunlara 18 yaşından küçüklerin erişimi yasaktır. Oyunlardaki tüm cinsel eylemler rızaya dayalıdır ve tüm karakterler 18 yaş üzerindedir.
Devam etmek istiyorsanız lütfen yaşınızı doğrulayın.
Law School Genel Tartışma Konusu
Law School oyununun genel tartışma konusudur. Eğer söz konusu olan tartışma içeriğinizin kendi başına konu oluşturmaya yeterli olmadığını düşünüyorsanız bu konu üzerinden tartışabilirsiniz.
Yorumlar
Versiyon Sezon 1 yazıyor
Beyler nasıl oyun değermi 200 coine
Oyun içinde ses yok fakat konu ilerledikçe güzelleşiyor. Steam de almıştım bayağı beğendim. sadece ilk sezonu kapsıyor ve evet 200 coine fazlasıyla değer.
coinini bilmem ben güncel takip ediyorum, ama keyifli hikayesi var.
değmez sikiş çok az ve kısa
Herşey çok iyi sadece iki sıkıntım var. Birincisi seçimler çok karmaşık. Bazen seçtiğim şeyin ne işe yaradığını bile anlayamıyorum. Mesela Being A DİK te bir seçim yaptığında karşı tarafın tepkisinden yada stat puanından bakarak artı yada eksi puan yazdığını anlardın. Burda hiç anlaşılmıyor ve karakter şekillendirme de bir garip yapılmış. İnternette rehber de bulamadım körü-körüne ilerliyorum şuan. İkincisi seks sahneleri çok değil yani alacak adam buna göre alsın. Onun dışında güzel oyun oynanır.
İkinci sezonun ilk bölümü dahil mi? Yoksa sadece birinci sezon mu?