UYARI
Bu Website Yetişkinlere Yönelik İçerikler Barındırabilir
Olası İçerikler:
- Az Sıklıkta Çıplaklık veya Cinsel İçerik
- Sadece Yetişkinlere Özel Cinsel İçerik
- Sık Çıplaklık veya Cinsel İçerik
Sitemiz, yetişkin içerikli oyunlar da barındırmaktadır. T.C.K 226. maddesi gereğince bazı oyunlara 18 yaşından küçüklerin erişimi yasaktır. Oyunlardaki tüm cinsel eylemler rızaya dayalıdır ve tüm karakterler 18 yaş üzerindedir.
Devam etmek istiyorsanız lütfen yaşınızı doğrulayın.
Being A DIK Ara Dönem Genel Tartışma Konusu
Being A DIK Ara Dönem oyununun genel tartışma konusudur. Eğer söz konusu olan tartışma içeriğinizin kendi başına konu oluşturmaya yeterli olmadığını düşünüyorsanız bu konu üzerinden tartışabilirsiniz.
Yorumlar
Hocam Öncelikle merhabalar. Windows 24H2 Sorununu giderebilirmisiniz? 1.ve 2.sezonu oynadım ancak ara dönemi oynamadan 3.sezonu satın almak istemiyorum.
2. Sezonun sonunda kayıt alıp kayıt dosyasını açıklamada tarif ettiğiniz şekilde dosya dizinine atıyorum fakat oyuna girip yeni oyun diyince kayıt gözükmüyor sadece devam et butonuna bastığımda diğer oyundan aldığım kayıtlar gözüküyor
Dostlar merhaba Being A DIK 2. Sezon sonu kaydımızı ara döneme aktaramama veya aktarıp oyunda kaydı görememe sorununu biraz uğraş sonucu çözdüm sadece yaptığımız yöntem yanlışmış sorunu yaşayan arkadaşlar tarif edeceğim şekilde yapabilirler. Öncelikle (Yerel Disk C: /RWADULT/Being-A-DIK-v0.8.1) bu dosya dizinindeki dosyalarla herhangi bir işimiz yok. Çalıştırı açtıktan sonra arama yerine AppData yazıp giriyoruz sonra sırasıyla Roaming - RenPy - persistent dosyalarına giriyoruz ve dosya içerisinde ki 'BeingADIKSeason2Transfer' adında bir dosya olacak sonunda uzunca rakamlar olabilir ve bu dosyayı (Yerel Disk C: /RWADULT/Being-A-DIK-Sezon3-Interlude) Dosya dizininin içine atıyoruz ve oyuna girdiğimizde kaydımız sounsuz şekilde aktarılmış oluyor (YENİ OYUNA BASACAKSINIZ DEVAM ET DEĞİL) umarım işinize yarar ben bu şekilde yaptım ve oldu deneyebilirsiniz :) İyi Akşamlar İyi Oyunlar.
aroxi kardeşim çok teşekür ederim yorumunu okuyup aynısını yaptım ve oldu aktarma balşarılı kaldığım yerden devamke
Telefonda save nasıl atılıyor bilen var mı
Oyun sıralaması nasıl gidiyor
arkadaşlar bu kayıt dosyasının adı ne ben 2.sezonun sonunda kaydediyorum tüm kayıt dosylarını aktarıyorum yine de gözükmüyor nasıl aktarılacak bu ben anlamadım