Türkçe Lider İnteraktif Hikaye ve Oyun Platformu

Ücretsiz olarak üye ol, üyeliğini iptal etmek istersen istediğin zaman iptal et.

RWAZONE oyun dünyasına girmeye hazır mısınız? Üye olmak ya da hesabınıza tekrar ulaşmak için tek yapmanız gereken e-posta adresinizi girmek.

Arabanı sür soğuk Aralıkta
Toplu satın alım yapabilmen için bir alışveriş sepeti yaptık.
Sepetin
Bildirimleri Kapat

UYARI

Bu Website Yetişkinlere Yönelik İçerikler Barındırabilir

Olası İçerikler:

• Az Sıklıkta Çıplaklık veya Cinsel İçerik
  • Sadece Yetişkinlere Özel Cinsel İçerik
  • Sık Çıplaklık veya Cinsel İçerik

Sitemiz, yetişkin içerikli oyunlar da barındırmaktadır. T.C.K 226. maddesi gereğince bazı oyunlara 18 yaşından küçüklerin erişimi yasaktır. Oyunlardaki tüm cinsel eylemler rızaya dayalıdır ve tüm karakterler 18 yaş üzerindedir.

Devam etmek istiyorsanız lütfen yaşınızı doğrulayın.

Bu websiteyi kullanabilmek için gereken yasal sınırlar altındasınız. Sayfadan çıkış yapılacak.

Doğru seçimler yeşil/sarı renkle gösterilmesin.

Seçim tabanlı oyunlarda doğru seçimlerin işaretlenmesi kendi seçimimizi etkiliyor. Doğru olan seçenek gösterildiğinde kendi seçimini yapamıyor, istemeden etkileniyoruz. Oynadığımız oyunlarda seçim tabanlı olduğu için keyif kaçırıyor. En azından RWADULT ayarları kısmından açıp kapatabilsek çok mükemmel olur. Sırf bu yüzden oyunları ingilizce alıp oynadığım oluyor, umarım dikkate alırsınız. Sevgilerle.

Yorumlar

Kötü bir istek değil ama bütün hikayeyi deneyimlemek istiyorsan hem yeşil olan seçeneği hem de olmayan seçeneği oynayacağın 2 ayrı save yapabilirsin. Bu özelliği sanıyorum ki rotaları ve önemli hikaye renderlarını görüp oyunu bitirmemiz için yapıyorlar. Ama benim gibi bütün seçenekleri ve galeriyi açmaya çalışan için seçeneklerde ki rengin çok da bir önemi yok zira hepsini seçeceğim zaten. Hatta bu iyi bir özellik çünkü bazen hikayeyi tamamlıyorsun ama açılmamış animasyon oluyor. Bütün hikayeyi baştan oynamak yerine o karakterin hoşuna gidecek seçeneği seçip hikayeyi ilerletip animasyonu açabiliyorsun. Bence bu kadar takılma bu özelliğe.

Evet kötü bir özellik değil ama ben kendi kararlarımın iyiyi veya kötüyü etkileyeceğini görmek istemiyorum. Tüm sahneleri değil hak ettiğim veya doğru seçtiğim sahneleri görmek istiyorum. Orda yeşil olan seçeneği görünce kendi kararımı veremiyorum. Bu özellik senin gibi arkadaşlar için iyi fakat benim gibiler için kötü. Silinsin demiyorum ama mümkünse açıp kapatabilelim.

Buna katılıyorum açılıp kapatılabilir bir modu olsa iyi olur eskiden hileli hilesiz olarak ayırıyorlardı artık o da yok sanırım çoğu oyunda

sıze katılıyorum kardeslerım. en ıyısını sız bılırsınız tekırdagdan selamlar

Yorum Sayısı: 4 | 1-10 Gösteriliyor