UYARI
Bu Website Yetişkinlere Yönelik İçerikler Barındırabilir
Olası İçerikler:
- Az Sıklıkta Çıplaklık veya Cinsel İçerik
- Sadece Yetişkinlere Özel Cinsel İçerik
- Sık Çıplaklık veya Cinsel İçerik
Sitemiz, yetişkin içerikli oyunlar da barındırmaktadır. T.C.K 226. maddesi gereğince bazı oyunlara 18 yaşından küçüklerin erişimi yasaktır. Oyunlardaki tüm cinsel eylemler rızaya dayalıdır ve tüm karakterler 18 yaş üzerindedir.
Devam etmek istiyorsanız lütfen yaşınızı doğrulayın.
Eternum Genel Tartışma Konusu
Eternum oyununun genel tartışma konusudur. Eğer söz konusu olan tartışma içeriğinizin kendi başına konu oluşturmaya yeterli olmadığını düşünüyorsanız bu konu üzerinden tartışabilirsiniz.
Yorumlar
Yeni güncellemeye az kaldı :) zaten biliyorsunuzdur. gelir gelmez çeviri olursa diğer oyunları durdurup direkt buna okaklanıcam :)
ETERNUM GÜNCELLENDİ
V8 çevirisi ne zaman gelir
Versiyon: v0.8.0 Galeri bölümü hata veriyor bilgilerinize ...
Oyun bir kaç günümü aldı baştan başlayıp bitirim. Bana göre türünün en iyisi, ufak detaylar o kadar çok ki hayran kaldım. Muazzam bir iş çıkarılmış hikaye kurgusu ve işlenişi çok iyiydi. Çünkü her türlü duyguyu oyun size sunuyor aklınıza ne gelirse. Grafik, ses, müzik, ambiyans aklınıza ne gelirse çok iyi ve bunların iyi olmasının sebebi ise ufak detayların olması. Öncelikle oyun süremiz uzun ve bu süreye dayanarak çok sahne beklenmesi sizi hayal kırıklığına uğratabilir AMA! Olan sahneler ise her açıdan çok iyi eğer sıkılmaz ve hikayeye odaklanırsanız saatlerin nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. En az herkesin bir kere oynayıp deneyimlemesi gerekir. Herkese iyi eğlenceler...
2019 yılından beri adult oyun oynuyorum ve şu ana kadar oynadığım en iyi adult oyun diyebilirim. Müzikler, ses efektleri, ortam, hikaye, karakterler ve sayamacağım birçok şey.. Hiç düşünmeden oynayın derim asla sıkmıyor.
Save dosyası sıkıntılı error verip açılmıyor. çözümünü bilen birisi var mı?
Tartışmasız oynadığım en iyi adult oyundu.
Oyun açılmıyor siyah ekran veriyor yardımcı olur musunuz?
oyuna save edıtorle mudahale edılemıyor yuklerken farklı save gorup yukletmıyor farklı alternatıfler varmı acaba para eklemek icin