UYARI
Bu Website Yetişkinlere Yönelik İçerikler Barındırabilir
Olası İçerikler:
- Az Sıklıkta Çıplaklık veya Cinsel İçerik
- Sadece Yetişkinlere Özel Cinsel İçerik
- Sık Çıplaklık veya Cinsel İçerik
Sitemiz, yetişkin içerikli oyunlar da barındırmaktadır. T.C.K 226. maddesi gereğince bazı oyunlara 18 yaşından küçüklerin erişimi yasaktır. Oyunlardaki tüm cinsel eylemler rızaya dayalıdır ve tüm karakterler 18 yaş üzerindedir.
Devam etmek istiyorsanız lütfen yaşınızı doğrulayın.
Profil görüntülemek için giriş yapmalısınız.
Heart Problems Genel Tartışma Konusu
Heart Problems oyununun genel tartışma konusudur. Eğer söz konusu olan tartışma içeriğinizin kendi başına konu oluşturmaya yeterli olmadığını düşünüyorsanız bu konu üzerinden tartışabilirsiniz.
Yorumlar
bu oyun açık dünya mı görsel roman mı açık dünyaları sevmiyorum bir kaç oyun harici ama bazılarınıda sevdiğim olabiliyor .aşırı zor görev sistemi yoksa final olduğu için almayı düşünüyorum.görsel romansa zaten çoğunu severim .
oyuna girerken RWAZONE sunucusuna erişilemedi diyor ne yapmam lazım bilgisayardan oynuyorum
çok başarılı devamı kesinlikle gelmeli,hatta bu tarz oyunlar daha fazla eklenmeli.
bu oyunu daha önce indirdim ama bölüm sekizda oyun bitiyor. Son Güncelleme: 29.09.2024 güncellemesinden sonra bölüm kaça kadar devam ediyor?
Oyun final mi verdi?
çok başarılı, her ne kadar klişe gibi kalsada hikaye ilerleyişi güzel, devamı mutlaka gelmeli...
ya yeni sürümü çıkarın artık ya beklemekten ağaç olduk
Beni bı sure sonra oyundan atıyor napmam lazım telefondan oynuyorum