Türkçe Lider İnteraktif Hikaye ve Oyun Platformu

Ücretsiz olarak üye ol, üyeliğini iptal etmek istersen istediğin zaman iptal et.

RWAZONE oyun dünyasına girmeye hazır mısınız? Üye olmak ya da hesabınıza tekrar ulaşmak için tek yapmanız gereken e-posta adresinizi girmek.

Yeni profilin
Artık gıcır gıcır yeni bir profil sayfasına sahipsin. Özelleştirmeleri denedin mi?
Profilim
Bildirimleri Kapat

UYARI

Bu Website Yetişkinlere Yönelik İçerikler Barındırabilir

Olası İçerikler:

• Az Sıklıkta Çıplaklık veya Cinsel İçerik
  • Sadece Yetişkinlere Özel Cinsel İçerik
  • Sık Çıplaklık veya Cinsel İçerik

Sitemiz, yetişkin içerikli oyunlar da barındırmaktadır. T.C.K 226. maddesi gereğince bazı oyunlara 18 yaşından küçüklerin erişimi yasaktır. Oyunlardaki tüm cinsel eylemler rızaya dayalıdır ve tüm karakterler 18 yaş üzerindedir.

Devam etmek istiyorsanız lütfen yaşınızı doğrulayın.

Bu websiteyi kullanabilmek için gereken yasal sınırlar altındasınız. Sayfadan çıkış yapılacak.

Midnight Paradise Genel Tartışma Konusu

Midnight Paradise oyununun genel tartışma konusudur. Eğer söz konusu olan tartışma içeriğinizin kendi başına konu oluşturmaya yeterli olmadığını düşünüyorsanız bu konu üzerinden tartışabilirsiniz.

Yorumlar

oyun inmiyor amıanakoyayim 7gb dosyayı indiriyor açılmıyor sadece bende mi oluyor ??

Şu linklere çeşitlilik getirin artık mediafire’dan inmiyor oyun normalde 7gb ise oyun benim nette maks 1 saatte hadi bilemedin 1 sa 30 dk’da indirir bu siteden 5-6 saat diyor onun yerine gider steamden rdr2 indiririm beklediğime değer böyle oyunlar bu kadar uzun sürmemeli indirmesi lütfen link çeşitliliği getirin .(cloudru iyi mesela)

Oyunun 1.0 sürümü yayınlanmış diye gördüm neden burda hala 0.26

Final sürümü ne zaman gelir

final sürümünü bekliyoruz rw ekibine teşşekürler

save dosyasını nasıl bulabilrim yapıyorum yazılı beyaz ekran veriyor

Final sürümü gelirse çok iyi olur

muhteşem bir oyun grafik olsun sahneler olsun dehşet verici bişeydi bu tarz oyunların çıkması dileğiyle ve bu oyunun final sürümünün yanyınlanma dileğiyle teşekkürler :P

Natsuko ile tuvaletteyken bir istisna meydana geldi hatası alıyorum.

Natsuko ile bardayken hata veriyor oyun düzeltin lütfen.

Yorum Sayısı: 43 | 21-30 Gösteriliyor