UYARI
Bu Website Yetişkinlere Yönelik İçerikler Barındırabilir
Olası İçerikler:
- Az Sıklıkta Çıplaklık veya Cinsel İçerik
- Sadece Yetişkinlere Özel Cinsel İçerik
- Sık Çıplaklık veya Cinsel İçerik
Sitemiz, yetişkin içerikli oyunlar da barındırmaktadır. T.C.K 226. maddesi gereğince bazı oyunlara 18 yaşından küçüklerin erişimi yasaktır. Oyunlardaki tüm cinsel eylemler rızaya dayalıdır ve tüm karakterler 18 yaş üzerindedir.
Devam etmek istiyorsanız lütfen yaşınızı doğrulayın.
Midnight Paradise Genel Tartışma Konusu
Midnight Paradise oyununun genel tartışma konusudur. Eğer söz konusu olan tartışma içeriğinizin kendi başına konu oluşturmaya yeterli olmadığını düşünüyorsanız bu konu üzerinden tartışabilirsiniz.
Yorumlar
Şu linklere çeşitlilik getirin artık mediafire’dan inmiyor oyun normalde 7gb ise oyun benim nette maks 1 saatte hadi bilemedin 1 sa 30 dk’da indirir bu siteden 5-6 saat diyor onun yerine gider steamden rdr2 indiririm beklediğime değer böyle oyunlar bu kadar uzun sürmemeli indirmesi lütfen link çeşitliliği getirin .(cloudru iyi mesela)
Oyunun 1.0 sürümü yayınlanmış diye gördüm neden burda hala 0.26
Final sürümü ne zaman gelir
final sürümünü bekliyoruz rw ekibine teşşekürler
save dosyasını nasıl bulabilrim yapıyorum yazılı beyaz ekran veriyor
Final sürümü gelirse çok iyi olur
muhteşem bir oyun grafik olsun sahneler olsun dehşet verici bişeydi bu tarz oyunların çıkması dileğiyle ve bu oyunun final sürümünün yanyınlanma dileğiyle teşekkürler :P
Natsuko ile tuvaletteyken bir istisna meydana geldi hatası alıyorum.
Natsuko ile bardayken hata veriyor oyun düzeltin lütfen.
oyun inmiyor amıanakoyayim 7gb dosyayı indiriyor açılmıyor sadece bende mi oluyor ??