Türkçe Lider İnteraktif Hikaye ve Oyun Platformu

Ücretsiz olarak üye ol, üyeliğini iptal etmek istersen istediğin zaman iptal et.

RWAZONE oyun dünyasına girmeye hazır mısınız? Üye olmak ya da hesabınıza tekrar ulaşmak için tek yapmanız gereken e-posta adresinizi girmek.

Arabanı sür soğuk Aralıkta
Toplu satın alım yapabilmen için bir alışveriş sepeti yaptık.
Sepetin
Bildirimleri Kapat

UYARI

Bu Website Yetişkinlere Yönelik İçerikler Barındırabilir

Olası İçerikler:

• Az Sıklıkta Çıplaklık veya Cinsel İçerik
  • Sadece Yetişkinlere Özel Cinsel İçerik
  • Sık Çıplaklık veya Cinsel İçerik

Sitemiz, yetişkin içerikli oyunlar da barındırmaktadır. T.C.K 226. maddesi gereğince bazı oyunlara 18 yaşından küçüklerin erişimi yasaktır. Oyunlardaki tüm cinsel eylemler rızaya dayalıdır ve tüm karakterler 18 yaş üzerindedir.

Devam etmek istiyorsanız lütfen yaşınızı doğrulayın.

Bu websiteyi kullanabilmek için gereken yasal sınırlar altındasınız. Sayfadan çıkış yapılacak.

Once in a Lifetime Genel Tartışma Konusu

Once in a Lifetime oyununun genel tartışma konusudur. Eğer söz konusu olan tartışma içeriğinizin kendi başına konu oluşturmaya yeterli olmadığını düşünüyorsanız bu konu üzerinden tartışabilirsiniz.

Yorumlar

Hastanedeki kod ne ben çözemedim.

normalde hikaye okumayı sevmem direkt geçer ve adult sahnelere bakardım ama bu oyunun hikayesi aşırı kendine çekiyor. hikayeyi okudukça adult sahneler daha da zevk verici oluyor. genelde böyle oyunlarda sevişme sahnelerinin animasyonu kalitesiz olur fakat bu oyunda hiç bi değişme olmuyor bu da aşırı etkileyici

Oyunun hikayesi o kadar iyi ki sizi bağımlı ediyor, 5 dakika sonra ne olacağını merak ederek oynamaya devam ederken buluyorsunuz kendinizi. Yapımcı da zaten hikayeli adult oyun yapma konusunda çok iyi. Diğer oyunu olan "Eternum"a kesinlikle bakmanızı öneririm. Yine iyi hikayeye sahip daha iyi grafikli bir oyun.

anlatmaya gerek yok ya Caribdis'in en iyi oyunu diyebilirim eternumdan sonra tabiiki hikayesi mükemmel tekrar oynanabilirliği var muazzam bi yapım

Bilgisayarın şifresi ne evin alt katindaki

Merhaba beyler bir oyun vardı bir kadın bir erkek ayin yapıp eski Roma ya gidiyordu orada spartacus falan vardı sanırım varmı oyunu hatırlayan veya adını bilen biri

Lütfen çoğu oyunda galeri hilesini yapabilir misiniz bazı sahneleri atlıyoruz tekrar oynamak zorunda kalıyoruz veya nerde nasıl ilerleneceğine dair şey olsun simge lütfen bunu yapın

Reis spartacus oyunu çok sağlam 2.sezonun birazını da çıkmış galiba oynadım bu sitede var mi bilmiyorum yoksa 2.sezonla birlikte gelirse baya sağlam oyun

İşte bu oyun bir başyapıt. Daha önce oynamayan herkes çok büyük şeyler kaybediyor. Aynı yapımcı tarafından üretilmiş Eternuım oyunu da bunun devamı gibi bir şey. Eski bir oyun olduğu için günümüz oyunlarına göre elbette animasyon olarak çokta iyi değil. Ama emin olun asla gözünüze batmıyor.

Oyun güzel karakter fena değil ama oyun 50 saat yazıyor ama hiç 50 saat değil oyun Max 10 saat umarım düzeltirsiniz onun dışında oyun 10/10

Yorum Sayısı: 12 | 1-10 Gösteriliyor