Türkçe Lider İnteraktif Hikaye ve Oyun Platformu

Ücretsiz olarak üye ol, üyeliğini iptal etmek istersen istediğin zaman iptal et.

RWAZONE oyun dünyasına girmeye hazır mısınız? Üye olmak ya da hesabınıza tekrar ulaşmak için tek yapmanız gereken e-posta adresinizi girmek.

UYARI

Bu Website Yetişkinlere Yönelik İçerikler Barındırabilir

Olası İçerikler:

• Az Sıklıkta Çıplaklık veya Cinsel İçerik
  • Sadece Yetişkinlere Özel Cinsel İçerik
  • Sık Çıplaklık veya Cinsel İçerik

Sitemiz, yetişkin içerikli oyunlar da barındırmaktadır. T.C.K 226. maddesi gereğince bazı oyunlara 18 yaşından küçüklerin erişimi yasaktır. Oyunlardaki tüm cinsel eylemler rızaya dayalıdır ve tüm karakterler 18 yaş üzerindedir.

Devam etmek istiyorsanız lütfen yaşınızı doğrulayın.

Bu websiteyi kullanabilmek için gereken yasal sınırlar altındasınız. Sayfadan çıkış yapılacak.

Summertime Saga Genel Tartışma Konusu

Summertime Saga oyununun genel tartışma konusudur. Eğer söz konusu olan tartışma içeriğinizin kendi başına konu oluşturmaya yeterli olmadığını düşünüyorsanız bu konu üzerinden tartışabilirsiniz.

Yorumlar

pc versiyonunda virüs (Trojan) var açılmıyor güvenli bir şekilde tekrar linkler yenilensin!!!!

Android versiyonunda sorun vardi acilmiyordu daha once almistim oynayamamistim. Duzeltildi mi

Güncelleme gelsin oyun yarıda kaldı

hikayede güncelleme var mı bu sürümde

Debbie hamile bıraktıktan sonra sabah mesaj sahnesi girince hata veriyor görev ilerlemiyor

Bilgisaysrda sıkıntı var düzeltilmesi lazım o kdr para verip böyle oyun olmaz seriii

Merhaba arkadaşlar oyunu dün alsim satin tam oynayan var mi bölümü oynama talimatı varmı

Telefon wifi a tıklayınca hile menü açılıyor ordan tüm sahneleri açınca sanki sahne sayısı acayip eksik gibi geldi

Oyunu eskiden oynadığımı hatırlıyorum bir sürü sahnesi vardı eve ile olsun diana ile olsun şu an hiçbiri yok oyun mu eksik?

Oyun eski oyunu içermiyor yapımcının sadece eski oyuna eklediği yeni özellikleri içeriyor. (parça parça 2 ayda 1 yayınlıyor) v21 olanlar bu yeni özellik ve konulardan oluşuyor eski oyunla(v20) bu yeni oyunun birleşimi tech update paketiyle gelecek ama senelerdir %86 da kaldı ilerletemiyor bi türlü patreon'dan geliri düşmesin diye de böyle parça paça yayınlıyor

Yorum Sayısı: 20 | 11-20 Gösteriliyor