Türkçe Lider İnteraktif Hikaye ve Oyun Platformu

Ücretsiz olarak üye ol, üyeliğini iptal etmek istersen istediğin zaman iptal et.

RWAZONE oyun dünyasına girmeye hazır mısınız? Üye olmak ya da hesabınıza tekrar ulaşmak için tek yapmanız gereken e-posta adresinizi girmek.

UYARI

Bu Website Yetişkinlere Yönelik İçerikler Barındırabilir

Olası İçerikler:

• Az Sıklıkta Çıplaklık veya Cinsel İçerik
  • Sadece Yetişkinlere Özel Cinsel İçerik
  • Sık Çıplaklık veya Cinsel İçerik

Sitemiz, yetişkin içerikli oyunlar da barındırmaktadır. T.C.K 226. maddesi gereğince bazı oyunlara 18 yaşından küçüklerin erişimi yasaktır. Oyunlardaki tüm cinsel eylemler rızaya dayalıdır ve tüm karakterler 18 yaş üzerindedir.

Devam etmek istiyorsanız lütfen yaşınızı doğrulayın.

Bu websiteyi kullanabilmek için gereken yasal sınırlar altındasınız. Sayfadan çıkış yapılacak.

Symphony of the Serpent Genel Tartışma Konusu

Symphony of the Serpent oyununun genel tartışma konusudur. Eğer söz konusu olan tartışma içeriğinizin kendi başına konu oluşturmaya yeterli olmadığını düşünüyorsanız bu konu üzerinden tartışabilirsiniz.

Yorumlar

Reslu çok ama çok teşekkür ederim herşey tamam eski kayıt dosyalarının başındaki fileSotS1 file yazısını sildim SotS1 yapıp üstüne kaydettim düzeldi çok sağol emeğim boşa gidecek diye üzülüyordum .

Rica ederim iyi oyunlar

tenis maçı bölümünde çöpü taşıyamıyorum sadece ileri hareket ediyor kaldım ilerlemiyor

@Sadomazo99 galiba buradan bahsediyorsun https://youtu.be/hq6Z0c7M2Io?si=2K3dP-WY6cI4Abu5&t=211 attığım linkteki videodan bakabilirsin

Arkadaşlar oyun Genesis Order ın devamı. Ve Sitede Genesis order sürümünün ana hikaye olarak zaten son sürümü yayında. V95 ten sonraki sürümlerde bonus içerikler mevcuttur.

Arkadaşlar oyunu satın alsam yeni güncelleme geldiğinde yeniden almam gerekiyormu

İlgili konu başlığıyla alakasız yorumlar silindi. Yapacağınız yorumların içeriğine göre uygun konuyu kullanın: Kullanım Koşulları Madde 7.

The Genesis Order oyununun, v95 sürümünde ana hikayesini tamamlamıştır. Bunun ardından yayınlanan v96 ile v100 sürümleri, oyunun ana hikayesini devam ettirme amacı gütmekten ziyade, tamamen harem sahnelerine odaklanmaktadır. Bu bağlamda, The Genesis Order’ın ardından, "Symphony of the Serpent"e geçiş yapılabilir.

Hayır Melo740 yeniden alman gerekmiyor

Hâlâ The Genesis Order oyununun final sürümünü yayınlamak için uğraşabilirsiniz evet hikayeyi devam ettirmiyor olabilir ama sonuç olarak oyun eksik oluyor

Yorum Sayısı: 52 | 11-20 Gösteriliyor