UYARI
Bu Website Yetişkinlere Yönelik İçerikler Barındırabilir
Olası İçerikler:
- Az Sıklıkta Çıplaklık veya Cinsel İçerik
- Sadece Yetişkinlere Özel Cinsel İçerik
- Sık Çıplaklık veya Cinsel İçerik
Sitemiz, yetişkin içerikli oyunlar da barındırmaktadır. T.C.K 226. maddesi gereğince bazı oyunlara 18 yaşından küçüklerin erişimi yasaktır. Oyunlardaki tüm cinsel eylemler rızaya dayalıdır ve tüm karakterler 18 yaş üzerindedir.
Devam etmek istiyorsanız lütfen yaşınızı doğrulayın.
The Headmaster Genel Tartışma Konusu
The Headmaster oyununun genel tartışma konusudur. Eğer söz konusu olan tartışma içeriğinizin kendi başına konu oluşturmaya yeterli olmadığını düşünüyorsanız bu konu üzerinden tartışabilirsiniz.
Yorumlar
uzun zamandır ertelediğim yapım çevrilmiş. deneyecez mecbur. elinize sağlık
Bence bomboş bir oyun tavsiye etmiyorum
Oyunca öğrenci cezalandırma bölümlerinde yaşanan ve görev listesinin açılmasına engel hatalar giderildi.
Oyun üzerinde bildirilen hatalar giderilerek indirme bağlantıları yenilendi.
Ulan aşağıda mesajım var o günden beri her gece 3-4 saat oynuyorum bugün 12. Günüm hayatımda bu kadar zorlandığım oyun olmamıştı ben bu açlık grevine son veriyorum kalan yarışmacılara başarılar sandboxtan bir kere daha nefret ettim bunun 9 saat olması imkansız en az aralıksız oynasan 250 saati var
Debbie cezalandırma menüsü açılmıyor bug var
Debbie cezalandırma menüsü açılmıyor bug var
Sayın adminler yakaza ve johnny kardeşimize iştirak ediyorum su debbie cezalandırma hatası düzeltilsn artık
debbie görevinde ki bug hatası ne zaman düzelir acaba oyunda ilerlenmiyor gördüğüm kadarıyla bir çok kişi bu problemden muzdarip
bunu yıllar sonra ilk çeviren olmak nasıl hissetiriyor rwa ekibi honeyselect oyunları bilim kurguya geçmediği sürece iyi oluyor(city devil restart hariç) bence bu tür oyunlara okul teması gayet fix oynama süresi 9 değil de daha uzun olabilir bu arada alacaklara önerebilirim