UYARI
Bu Website Yetişkinlere Yönelik İçerikler Barındırabilir
Olası İçerikler:
- Az Sıklıkta Çıplaklık veya Cinsel İçerik
- Sadece Yetişkinlere Özel Cinsel İçerik
- Sık Çıplaklık veya Cinsel İçerik
Sitemiz, yetişkin içerikli oyunlar da barındırmaktadır. T.C.K 226. maddesi gereğince bazı oyunlara 18 yaşından küçüklerin erişimi yasaktır. Oyunlardaki tüm cinsel eylemler rızaya dayalıdır ve tüm karakterler 18 yaş üzerindedir.
Devam etmek istiyorsanız lütfen yaşınızı doğrulayın.
Where the Heart Is Genel Tartışma Konusu
Where the Heart Is oyununun genel tartışma konusudur. Eğer söz konusu olan tartışma içeriğinizin kendi başına konu oluşturmaya yeterli olmadığını düşünüyorsanız bu konu üzerinden tartışabilirsiniz.
Yorumlar
Rcoin alamıyorum site hata veriyor yardımcı olun
King68100 patreonda 24 bölüm son ben 22 bölüme kadar oynamıştım ama bu oyun görselleri ile o zaman oynadığı görseller arasında baya fark var onu çözemedim başlangıç görselleri çok farklı çünkü. hikaye akışı da farklı burada bölüm 6 son ancak önceki sürümde bölüm 7 de olan şeyler burada bölüm 6 da gösteriliyor.
oyun alınır mı ona göre alacam ?
Çizimleri baya değişmiş karakterlerin memintolar küçülmüş mutfak değişmiş baya değişmiş nolmus la böyle remake mi yaptınız oyuna
oyun remake arkadaslar.
remake den önceki sürüm oyun nerdeyse bitmişti hikaye bakımından geliştiricinin gözü para hırsı bürümüş hikaye ve görsel iyileştirilmeler var ancak önceki sürümü oynamanızı tavsiye ederim geliştirici senede 1 güncelleme getirir yada getirmez o da çok kısa oluyor bu oyunun çevirisi istendiğinde daha geliştiricinin remake yapma fikri bile yoktu çok geç geldi bu haliyle değersiz 5-10 sene sonra tekrar uğrayın
Devamı ne zaman gelir
hocam bölüm kaça kadar gidiyor en son 26 da kalmıştı çevrilmemişti. bu kaça kadar gidiyor