UYARI
Bu Website Yetişkinlere Yönelik İçerikler Barındırabilir
Olası İçerikler:
- Az Sıklıkta Çıplaklık veya Cinsel İçerik
- Sadece Yetişkinlere Özel Cinsel İçerik
- Sık Çıplaklık veya Cinsel İçerik
Sitemiz, yetişkin içerikli oyunlar da barındırmaktadır. T.C.K 226. maddesi gereğince bazı oyunlara 18 yaşından küçüklerin erişimi yasaktır. Oyunlardaki tüm cinsel eylemler rızaya dayalıdır ve tüm karakterler 18 yaş üzerindedir.
Devam etmek istiyorsanız lütfen yaşınızı doğrulayın.
Genel Öneri, İstek ve Tavsiye Konusu
Yapacağınız öneri, istek veya tavsiye içeriğiniz kendi başına konu açılacak seviyede değilse lütfen bu konu üzerinden fikirlerinizi belirtin.
Yorumlar
Profil Kısmında afiş avatarların artık artması gerekıyor site açıldığından beri Jill Bekliyorum ama gelmedi henüz sonra diğer kullanıcıların profilimize girince ünvanlarımı falan görmesi gerekıyor şuan göremiyorlar diğe biliyorum aynı şekilde kendimizde göremiyoruz sadece kaç tane olduğunu görebiliyoruz hangileri mevcut yazılı bir şekilde görsek daha şık durur diğe düşünüyorum aklıma geldikce yazarım Şimdiden ELİNİZE KOLUNUZA SAĞLIK
Fashion Business yeni bölümleriyle eklenecek. Being A DIK avatar ve afiş serisinin 2. partı eklendi.
kadın başrol kısmı nerdeyse hiç güncellenmiyor daha fazla ilgilenirseniz seviniriz
Wicked Rouge ve Heart Problems bu 2 oyunun türkçe olarak oynamak istiyorum gerekirse para ile satın almaya bile razıyım bu 2 oyun benim için efsanedir :) lütfen bunu dikkate alırsanız sevinirim emeğinize sağlık teşekkürler.
Kadın başrol ve 2D oyunlara özen göstermeye çabalıyoruz. İlgili oyunlar yayın standartlarımızı karşılıyorsa -tarihi belli olmamakla birlikte- Türkçe çevirisi gelecektir.
gençler acilen bileninizden oyun önerisi almalıyım, zenos anatology gibi oyunları oynayanlar daha iyi bilirler, ana karakterin karakteristik yapısını sert-nazik tarzında, özellikle cinsellik konusunda seçimlerimize göre sert/kaba ya da nazik/sakin gibi seçerek yönlendirebileceğimiz oyunlar arıyorum, yani demek istediğim seçeneklerle ana karakterin cinsellik yönünü kaba sert olarak seçmek istiyorum hani böyle kadına kaba davranır hatta bazı senaryolarda kadın istemez ilk başta ama ana karakter zorla sırnaşır ya (örneğin zenos da olan gibi) bu tarz oyunlar bilenler yardımcı olursa baya iyi olur
Bence r-coin olayındada sepet olayı veya toplu alma olayı gelmeli
Filtreleme seçeneklerinde sıralama bölümünde en favoriler ve en beğenilenler bölümü mevcut. İleri dönemlerde incelemeye göre de ekleme yapılabilir. Mevcut RCoin paketlerini kısa vadede genişletme gibi bir düşüncemiz yok. Farklı geliştirmeler olabilir.
Alternate Existence 2. Sezon İçin Dosyalarımda 2. Sezon Kayıt Dosyası Yok 1.Sezondan Kalan Yüklememi Atamıyorum Sizin Önermiş Olduğunuz Dosyayıda İndirdim Ancak 2.sezonun kayıt dosyasını bulamadığım için atamıyorum
Fashion Business oyunu için yeni sürümleri sitede yok olması çok güzel olur, umarım siteye eklersiniz darısı diğer yeni sürümü olmayan oyunların başına diyelim fashion business'i bekliyoruz bölüm 2 2 part var galiba ve bölüm 3'ü de mevcut diye biliyorum zaten bu işi tek yapan rahatça indirebildiğimiz kaliteli ve yeteri kadar sade bir tek rwa burada da olmasa başka nereden indireceğiz böyle bir site yok diğerleri fasa fiso neyse umarım gelir tartışma kısmı yeni olduğu için biraz yazasım geldi ellerinize sağlık emeği geçenler