Türkçe Lider İnteraktif Hikaye ve Oyun Platformu

Ücretsiz olarak üye ol, üyeliğini iptal etmek istersen istediğin zaman iptal et.

RWAZONE oyun dünyasına girmeye hazır mısınız? Üye olmak ya da hesabınıza tekrar ulaşmak için tek yapmanız gereken e-posta adresinizi girmek.

UYARI

Bu Website Yetişkinlere Yönelik İçerikler Barındırabilir

Olası İçerikler:

• Az Sıklıkta Çıplaklık veya Cinsel İçerik
  • Sadece Yetişkinlere Özel Cinsel İçerik
  • Sık Çıplaklık veya Cinsel İçerik

Sitemiz, yetişkin içerikli oyunlar da barındırmaktadır. T.C.K 226. maddesi gereğince bazı oyunlara 18 yaşından küçüklerin erişimi yasaktır. Oyunlardaki tüm cinsel eylemler rızaya dayalıdır ve tüm karakterler 18 yaş üzerindedir.

Devam etmek istiyorsanız lütfen yaşınızı doğrulayın.

Bu websiteyi kullanabilmek için gereken yasal sınırlar altındasınız. Sayfadan çıkış yapılacak.

Genel Öneri, İstek ve Tavsiye Konusu

Yapacağınız öneri, istek veya tavsiye içeriğiniz kendi başına konu açılacak seviyede değilse lütfen bu konu üzerinden fikirlerinizi belirtin.

Yorumlar

Bare Witness final sürümü gelsin artık lütfen .ek olarak roin kazan sitedeki linke tıkladım birden site açıldı siz bizimle alakası yok diyorsunuz pek güvenli gelmedi bana bir sıkıntı çıkarır mı

Çıkartmaz.

Bitmiş oyunları listeleyebilmemiz çok iyi olabilir

İndirdiğim dosya biçimsiz şekilde iniyor, hangi programla açmalıyım?

Arşiv içerisindeki dosyaları bir klasöre çıkartarak .exe üzerinden oyunu çalıştırın. Eğer dosya içeriği eksikse virüs programı engel oluyor olabilir. Dosyaya izin vermeyi deneyebilirsiniz.

siteye oyun güncelleme durumları gelse iyi olur kim ne alemde oyun ne durumda öğrenmiş olurduk

Caribdis yapımı olan Eternum ve Once in A Life Time oyunları tarzında animasyonlara sahip olan, karakter tasarımları o tarz olan oyunlar bayağı bir güzel ve sitedeki genel çıkan oyunlardan zannımca çok daha iyi, demek istediğim her yapımcı animasyon kalitesini falan çok iyi yapamıyor, sizden isteğim, karakter tasarımları olsun, animasyonları falan olsun eternumdaki gibi çizimleri olan yapımlar da çevrilip siteye gelmeli tam anlatamayabilirim ama umarım anlaşılır

İçerik takvimini gezerken fark ettim 9 temmuzda yayınlanacak Somewhere I Belong oyununa 10 temmuzda yeni güncelleme gelecek oyunun yayın tarihini biraz ileri atıp o yeni gelecek bölümle yayınlamak hem oyuncular hem de çeviri ekibi için daha iyi olur bence

the golden boy ne zaman güncellenir? benim gibi binlerce insan bekliyor

Sitede çok az ntr içerikli oyunlar var ve bunların bir iki tanesi cidden güzel. Bence daha çok ntr içerikli oyunlar yapılması lazım.

Yorum Sayısı: 178 | 21-30 Gösteriliyor