Türkçe Lider İnteraktif Hikaye ve Oyun Platformu

Ücretsiz olarak üye ol, üyeliğini iptal etmek istersen istediğin zaman iptal et.

RWAZONE oyun dünyasına girmeye hazır mısınız? Üye olmak ya da hesabınıza tekrar ulaşmak için tek yapmanız gereken e-posta adresinizi girmek.

UYARI

Bu Website Yetişkinlere Yönelik İçerikler Barındırabilir

Olası İçerikler:

• Az Sıklıkta Çıplaklık veya Cinsel İçerik
  • Sadece Yetişkinlere Özel Cinsel İçerik
  • Sık Çıplaklık veya Cinsel İçerik

Sitemiz, yetişkin içerikli oyunlar da barındırmaktadır. T.C.K 226. maddesi gereğince bazı oyunlara 18 yaşından küçüklerin erişimi yasaktır. Oyunlardaki tüm cinsel eylemler rızaya dayalıdır ve tüm karakterler 18 yaş üzerindedir.

Devam etmek istiyorsanız lütfen yaşınızı doğrulayın.

Bu websiteyi kullanabilmek için gereken yasal sınırlar altındasınız. Sayfadan çıkış yapılacak.

Genel Öneri, İstek ve Tavsiye Konusu

Yapacağınız öneri, istek veya tavsiye içeriğiniz kendi başına konu açılacak seviyede değilse lütfen bu konu üzerinden fikirlerinizi belirtin.

Yorumlar

iphoneda geliştirmeler devam ediyormuş ve oynanabilir oyunlar var demişsiniz ama ben bulamıyorum. yardımcı olur musunuz ?

RWAZONE sunucusuna ulaşılamadı hatası alıyorum sebebi nedir çözümü nasıl yapılacak bilen var mı ?

çeviri yapacağınız oyunu seçerken hikaye kısmına yoğunlaşın lütfen çok sıradan ve sürekli inek gibi sağıldımız sanki dünyada hiç erkek veya kadın kalmamış dünyanın nüfusunu biz kurtarıcaz gibi bir ütopya var.Bir kadının veya erkeğin dikkatini çekmek bu kadar kolay olmamalı.Birde çok uzun diyaloglarda uykum geliyor ilgi çekici sürükleyici oyun sayısı çok az.

Seven realms 1-2. bölümü her gün rcoin oyunları oynayarak zar zor aldım 110 rcoin kaldı gönlü bol hocalarımdan biri 215 rc atabilir mi 3. bölümü de alayım be nolur (ve 3.bölümün yeni sürümü gelmiş sanırsam güncellenirse güzel olur.)

indirme yönlendirmeleri başarısız oluyor. siteye ulaşılamıyor.

Demon deals yeni güncelleme gelirmi birde 2d oyun eksikliği var neredeyse hiç gelmiyor

2d oyun sayısı çok az ve neredeyse hiç güncelleme almîyor biraz daha uzn soluklu birkaç oyun eklerseniz çok iyi olur

Merhabalar College Kings 1 ve 2 var ayrıca lust academy , Sunshine Love gibi güzel ve grafikleride iyi bunlarıda türkçe yapmanızın imkanı varmıdır

Sitenin yeni hali biraz kullanışsız arama butonu eksik ve eskisi gibi oyunlar ın yanında ya da filitrelerde final oldu yeni bölüm gelecek gibi bilgiler yok bence bu konuya bi el atmalısınız

Fashion business 2 deki görev defteri hatasını duzeltebilirmisiniz belli bir yere geldikten sonra yıkanıyor oyun

Yorum Sayısı: 178 | 91-100 Gösteriliyor