UYARI
Bu Website Yetişkinlere Yönelik İçerikler Barındırabilir
Olası İçerikler:
- Az Sıklıkta Çıplaklık veya Cinsel İçerik
- Sadece Yetişkinlere Özel Cinsel İçerik
- Sık Çıplaklık veya Cinsel İçerik
Sitemiz, yetişkin içerikli oyunlar da barındırmaktadır. T.C.K 226. maddesi gereğince bazı oyunlara 18 yaşından küçüklerin erişimi yasaktır. Oyunlardaki tüm cinsel eylemler rızaya dayalıdır ve tüm karakterler 18 yaş üzerindedir.
Devam etmek istiyorsanız lütfen yaşınızı doğrulayın.
Lust & Life Genel Tartışma Konusu
Lust & Life oyununun genel tartışma konusudur. Eğer söz konusu olan tartışma içeriğinizin kendi başına konu oluşturmaya yeterli olmadığını düşünüyorsanız bu konu üzerinden tartışabilirsiniz.
Yorumlar
@pop123 Akşam saatlerinde Lily'nin odasına git ve kapıdan veya anahtar deliğinden bak. Onun kitap okuduğunu göreceksin. Bu, oyundaki ipucunu tamamlar ve ilerlemene yardımcı olur. Örneğin, Lily'nin okuduğu kitabın kapağını öğrenerek kapak değiştirmek için bir sonraki adıma geçersin. Not bu adımda kitabı Craft itemlerinden Yapıştırıcılı kapaklı kitabı alacaksın 3.olan. Eğer duvardan baktıktan sonra hala takılırsan, erken sabah duşa gidip onu gizlice izle, sonra aynı şeyi sor. Bu, 69 sahnesini açar.
kitabı orjinali ile degistirde ne yapacağımı bilmiyorum
yardımcı olun
Fotoğraf sütüdyosuna git diyor nasıl yardımcı olun
k
laptopu ve bataryayı buldum fakat bataryayı leptopa takamıyorum ne yapacağım
şu başta ki amcayı nası dövüyoz her seferinde ayaklanıyor
Laptop bölümünü nasıl geçiyoruz
Geçen oldumu bastaki o ceyi
"Lilynin akşam ne yaptığını merak ediyorum" kısmını geçemiyorum yardımcı olurmusunuz