Türkçe Lider İnteraktif Hikaye ve Oyun Platformu

Ücretsiz olarak üye ol, üyeliğini iptal etmek istersen istediğin zaman iptal et.

RWAZONE oyun dünyasına girmeye hazır mısınız? Üye olmak ya da hesabınıza tekrar ulaşmak için tek yapmanız gereken e-posta adresinizi girmek.

Erken Erişim
Artık erken erişimler mağazada listelenmiyor. Nerede mi? Tıkla.
Erken Erişim
Bildirimleri Kapat

UYARI

Bu Website Yetişkinlere Yönelik İçerikler Barındırabilir

Olası İçerikler:

• Az Sıklıkta Çıplaklık veya Cinsel İçerik
  • Sadece Yetişkinlere Özel Cinsel İçerik
  • Sık Çıplaklık veya Cinsel İçerik

Sitemiz, yetişkin içerikli oyunlar da barındırmaktadır. T.C.K 226. maddesi gereğince bazı oyunlara 18 yaşından küçüklerin erişimi yasaktır. Oyunlardaki tüm cinsel eylemler rızaya dayalıdır ve tüm karakterler 18 yaş üzerindedir.

Devam etmek istiyorsanız lütfen yaşınızı doğrulayın.

Bu websiteyi kullanabilmek için gereken yasal sınırlar altındasınız. Sayfadan çıkış yapılacak.

Lust & Life Genel Tartışma Konusu

Lust & Life oyununun genel tartışma konusudur. Eğer söz konusu olan tartışma içeriğinizin kendi başına konu oluşturmaya yeterli olmadığını düşünüyorsanız bu konu üzerinden tartışabilirsiniz.

Yorumlar

Laptopu birleştirebilir var mı mobilde oynayipta

"Lilynin akşam ne yaptığını merak ediyorum" kısmın da - • ek için Lily odada çıkana kadar beklemelisin. diyor

craft itemlerinde erotik kitap yok

@20Xandercage20 craft itemlerinden alacaksın bataryalı laptobu sonra gideceksin laptop buldum diyeceksin kıza @vagleo Akşam saatlerinde Lily'nin odasına git ve kapıdan veya anahtar deliğinden bak. Onun kitap okuduğunu göreceksin. Bu, oyundaki ipucunu tamamlar ve ilerlemene yardımcı olur. Örneğin, Lily'nin okuduğu kitabın kapağını öğrenerek kapak değiştirmek için bir sonraki adıma geçersin. Not bu adımda kitabı Craft itemlerinden Yapıştırıcılı kapaklı kitabı alacaksın 3.olan. Eğer duvardan baktıktan sonra hala takılırsan, erken sabah duşa gidip onu gizlice izle, sonra aynı şeyi sor. Bu, 69 sahnesini açar. 3-Kitabı enventerden önce seçip ondan sonra koyulması gereken yere tıklamanız lazım (eğer kitap craft itemlerinde yoksa birleştirilebilir item değildir bu nedenle yoktur)

Bataryayı laptop ile birleştirmiyorum, nasıl yapılıyor? internetten baktım sürüklenip laptopun üzerine bırakılması gerekiyor ancak yapamadım. Yapabile var mı acaba?

Yaptım hile modundan aktif oldu. Reslu yazmış sonradan fark ettim teşekkürler.

Knk mobilde tiklanmiyor bataryaya

Knk mobilde tiklanmiyor bataryaya kim nasil yaptıysa anlatabilir mi

@20Xandercage20 craft itemlerinden alacaksın bataryalı laptobu sonra gideceksin laptop buldum diyeceksin kıza birleştirmelik olayları oyun kolaylığı bakımından kaldırdık bataryayı almak istiyorsan yine bodruma gideceksin rafta batarya var onu alacaksın ondan sonrası craft itemlerinden al geç

Dövusu geçemedim

Yorum Sayısı: 64 | 21-30 Gösteriliyor