Türkçe Lider İnteraktif Hikaye ve Oyun Platformu

Ücretsiz olarak üye ol, üyeliğini iptal etmek istersen istediğin zaman iptal et.

RWAZONE oyun dünyasına girmeye hazır mısınız? Üye olmak ya da hesabınıza tekrar ulaşmak için tek yapmanız gereken e-posta adresinizi girmek.

Favori Oyunların
Artık favoriye aldığın oyunları bir liste halinde görebilir. Bunu paylaşabilirsin.

UYARI

Bu Website Yetişkinlere Yönelik İçerikler Barındırabilir

Olası İçerikler:

• Az Sıklıkta Çıplaklık veya Cinsel İçerik
  • Sadece Yetişkinlere Özel Cinsel İçerik
  • Sık Çıplaklık veya Cinsel İçerik

Sitemiz, yetişkin içerikli oyunlar da barındırmaktadır. T.C.K 226. maddesi gereğince bazı oyunlara 18 yaşından küçüklerin erişimi yasaktır. Oyunlardaki tüm cinsel eylemler rızaya dayalıdır ve tüm karakterler 18 yaş üzerindedir.

Devam etmek istiyorsanız lütfen yaşınızı doğrulayın.

Bu websiteyi kullanabilmek için gereken yasal sınırlar altındasınız. Sayfadan çıkış yapılacak.

Summers Gone 2 Genel Tartışma Konusu

Summers Gone 2 oyununun genel tartışma konusudur. Eğer söz konusu olan tartışma içeriğinizin kendi başına konu oluşturmaya yeterli olmadığını düşünüyorsanız bu konu üzerinden tartışabilirsiniz.

Yorumlar

Mis gibi dram oyunu her sahnede bir şekilde meme göstermeliyime dönmüş o kadar gereksiz bir şekilde oluyor ki ne alaka diyorsun. Yine de her ne olursa olsun özlemişim. Allah aşkına şu oyun girişlerine saçma sapan müzik eklemekten vazgeçin artık. Kulaklığı çıkartıp oyunu başlatıp geri takıyorum.

Dediği kadar uzun mu bari?

ikinci sezonu ben pek beğenmedim ilk sezon hikayesi çok iyiydi 2 yıl sonra bu kadar kötü olmasını beklemezdim ayrıca sonya diye bi karakter var kapalı kadın ama göğüsleri ana karakterin ağzına girecek

Millet bu hikaye yi nasıl tamamliıyoruz fantazi modu için

Sonunda. Şu sezon çıkana kadar üniversiteyi bitirdim, askerliğimi yaptım (1 sene) oda bitti 6 ay geçti üstünden anca çıktı. Yorumlar bir tık beni düşündürsede bu oyunu ayrı bir seviyorum. İnşallah beklentimi karşılar...

Tamam güzel hikaye ama içinde sex barındırmıyor oynayacaklara uyarımdır.

Ocean 2.sezon için 3 bölüm çıktı diyor burada nie 2 bölüm var (Bide bi barı açamadık eski eve gidemedik )

Tam bir fiyasko bir lavabo renderı için mi 2 yıl bekledik anlamış değilim kendi fikrimce bu kadar keskin ve kaliteli bir render veya animasyonu olması benim için o kadar da önemli değildi hikaye desen 1.sezonun yanına yaklaşamaz oyun o kadar kopmuş ki ortada bir hikaye var mı onu bile anlamadım 2.seçeneği seçerek başladım 1.sezon save i aktaramadım zaten pat diye isim ekranına sokuyor zaten meraklıydım bayağı ve hikaye sonuna kadar gittim bir bok anlamadım 1.sezon da manita yaptığım bella 2.sezon da bana trip basıyor okula gelene kadar zaten her neyse bizim ki ondan da beter trip basıyor ayar oldum ben bu rotadan oynadım bitirdim bitirmez olaydım oynayacak olanlar 1.seçenekten devam etsin save sorununu çözdüm ama bence atmanıza pek gerek yok zaten seçeneklerinizin hiçbir etkisi olmuyor.

Çeviri için teşekkürler menüdeki müzik kopardı gayet iyiydi rwazone kalitesi bir başka hocam oynayacak olan arkadaşlar yine rcoin ile alıp oynayabilir bu rcoine bu oyun bir cevher her ne olursa olsun tekrardan söylemek istiyorum kesinlikle 1.seçeneği seçerek oynayın 2.seçeneği merak edip şunu da oynayayım bile demeyin ben yazanlara aldandım 2.seçenekten başladım bitirdim pişman oldum yapmayın ben şimdi 1.seçenekten tekrar başlayıp sıfırdan 1.sezon save im ile başlayacağım bir halta yaramayacak olsa bile =)

İndirdim ama oynayamadım. Arayüzdeki müziği dinlemekten oyuna giremedim :) :) şaka maka oyun zaten bu tarz oyunların başta gelen isimlerdendir. Özlemişim, ilk sezonu da indirip, kaçıncı olduğunu saymadığım kadar yaptığım taze başlangıcı oynadıktan sonra 2. sezona da başladım. şuan keyifli gidiyor. çeviri için teşekkürler

Yorum Sayısı: 59 | 21-30 Gösteriliyor