Türkçe Lider İnteraktif Hikaye ve Oyun Platformu

Ücretsiz olarak üye ol, üyeliğini iptal etmek istersen istediğin zaman iptal et.

RWAZONE oyun dünyasına girmeye hazır mısınız? Üye olmak ya da hesabınıza tekrar ulaşmak için tek yapmanız gereken e-posta adresinizi girmek.

UYARI

Bu Website Yetişkinlere Yönelik İçerikler Barındırabilir

Olası İçerikler:

• Az Sıklıkta Çıplaklık veya Cinsel İçerik
  • Sadece Yetişkinlere Özel Cinsel İçerik
  • Sık Çıplaklık veya Cinsel İçerik

Sitemiz, yetişkin içerikli oyunlar da barındırmaktadır. T.C.K 226. maddesi gereğince bazı oyunlara 18 yaşından küçüklerin erişimi yasaktır. Oyunlardaki tüm cinsel eylemler rızaya dayalıdır ve tüm karakterler 18 yaş üzerindedir.

Devam etmek istiyorsanız lütfen yaşınızı doğrulayın.

Bu websiteyi kullanabilmek için gereken yasal sınırlar altındasınız. Sayfadan çıkış yapılacak.

Summers Gone 2 Genel Tartışma Konusu

Summers Gone 2 oyununun genel tartışma konusudur. Eğer söz konusu olan tartışma içeriğinizin kendi başına konu oluşturmaya yeterli olmadığını düşünüyorsanız bu konu üzerinden tartışabilirsiniz.

Yorumlar

Erken erişimden ne zaman çıkacak sorusuna ayar oluyorum. Güzel kardeşim, zira erken erişimden ne zaman çıkacağı söylense coin ile satın almanın ne mantığı kalır ? Herkes o günü bekler beleşten oynar. Sen coin ile zamanı satın alıyorsun. Çevirenler de para kazanıyor, çok basit bir denklem. Bu kadar çakal olmanın lüzumu yok. Ya edep ve sabırla bekle ya da satın al hemen deneyim et.

Oyunda +18 sahneler yoktu eskiden azda olsa oynamıştım şimdi varmı acaba bilgisi olan?

Motorda oturduklarından sonra kaydet çıkıyor ordan sonra devam ediyormu yoksa orda bitiyormu

Birazdan ikinci sezona başlayacağım. Sizce birinci seçenek mi daha iyi, yoksa ikinci seçenekle başlamak mı?

Zaten yeni güncelleme almıştı bir güncelleme daha mı geldi

İlk sezon ana karakterin malafatda sorun vardi umarım düzelmiştir bu sezon

Artık dosya oluşurtmuyormuşsunuz peki ch 4 geldiğinde nasıl aktarıcaz save'leri oyunun sonunda çıkan buraya kaydet yeri hatalı çıkan alttaki 4 karelere de tıklıyorum kaydetmiyor düzeltirseniz sevinirim

Reis napın edin bu oyunun devamı gelsin aşırı sarıyo en kısa sürede yenisi gelse çok iyi olur elinize emeğinize sağlık valla

güncelleme gelince nası haberdar olcaz?

Yorum Sayısı: 59 | 51-60 Gösteriliyor